U bent niet ingelogd (inloggen)


De Evenaar Nostalgie

refoplaza.nl

Prijs:€ 425,00
Datum:08 nov. 2019 12:04
Gezien:57
Naam:Proos, alle advertenties
Email:Stuur email
Telefoon:
Plaats:Nunspeet, Gelderland


Omschrijving
Onze stacaravan, nr. 162, gelegen op caravanpark 'De Hofstee' in Nunspeet is te huur. Aan de achterzijde grenst de caravan aan weilanden. Aan de voorzijde kijkt u op een ruime speelweide met volleybalnet, grote zandbak met speelhuisje, tafeltennistafel en springkussen. Rondom deze speelweide staan chalets. De stacaravan is gelegen op een ruime kavel waar de auto geparkeerd kan worden en evt. ruimte is voor een aanhangwagen. Tevens staat er een schuurtje met o.a. een herenfiets, 3 damesfietsen, 1 jongensfiets (26 inch), skelter en wasmachine. Aangrenzend staat een ruime overkapping over het terras waar een tuinset staat. 
De stacaravan is voorzien van dubbel glas en zonwering.
De stacaravan bestaat uit een keuken met uitzicht op het terras, kamer met eethoek, 2 slaapkamers met een stapelbed en hoge kasten en 1 slaapkamer met een 2-persoonsbed en 2 hoge kasten, een badkamer met douche, wastafel en toilet.

Tevens aanwezig:
- campingbedje
- tummy tub
- kinderstoel
- spelletjes, lego, (kinder)tijdschriften, speelgoed voor binnen en buiten
- cd-speler
- magnetron
- keyboard
- plafondventilator en staande ventilator
- enz.

Informatiebrochure met foto's op aanvraag! Zie ook caravanparkdehofstee.nl bij 'chalets te huur' (bijna onderaan, nr. 162)

Prijs: in hoogseizoen € 425,00 per week. Meer prijzen op aanvraag


Mail sturen via 'stuur mail' (boven aan deze pagina) kan helaas niet worden ontvangen. Daarom voor reservering of meer info mailen naar: marjanbutijn@solcon.nl of bellen naar: 0113-503130/06 36385103
Biedingen
Er is nog niet geboden op deze advertentie.


Breng een bod uit
Uw email
Uw bod
Voor een zorgverzekering om u van de beste zorg te verzekeren, gaat u naar refoforum.nl